Počeo E-ACADEMY Online trening za drvoprerađivačka preduzeća sa Balkana

e-academy online trening

E-ACADEMY Online trening “Optimizacija proizvodnih procesa i logistika” za drvoprerađivačka preduzeća sa Balkana počeo je u četvrtak 09. februara 2023. godine.

Ovo je nastavak aktivnosti projekta DIG INN 3D HUB BALKAN, koji implementira WMTA Banja Luka – Ustanova za stručno obrazovanje odraslih sa partnerima, a uz podršku USAID EDGE projekta Economic Development, Governance and Enterprise Growth Project.

e-academy online trening usaid wmta dig inn 3d hub

Odabrana su preduzeća iz 3 države, iz Sjeverne Makedonije, Crne Gore i BiH, i to ukupno 6 preduzeća i 18 polaznika. U E-Academy treningu učestvuju Savelo d.o.o. Strumica, #GUGO Ohrid d.o.o. i UNICA design d.o.o. Skoplje iz Sjeverne Makedonije, Enterijer Dizajn Studio d.o.o. Bar, Doding enterijeri d.o.o. Podgorica iz Crne Gore i Rizba d.o.o. Prnjavor iz BiH.

Polaznici su u prva dva dana obuke slušali stručna predavanja Prof. Dr.-Ing. habil Thomasa Stautmesitera (INNOTEC Holztechnologien GmbH) i dipl.inž,maš. Zorana Vukovića (WMTA). Obuka će trajati 6-8 sedmica.

e-akademija online trening wmta zoran vukovic usaid projekat edge Thomas Stautmesiter

Inovativni koncept E-Academy online treninga namijenjen je za prenos praktičnih “Know-How” znanja na rukovodioce, srednji i visoki menadžment u proizvodjačkim preduzećima.

Cilj ovih aktivnosti je unapređenje proizvodnih procesa i logistike preduzeća, tzv. “praznih hodova i uskih grla” u proizvodnji nakon čega se preduzeća digitalizuju i na godišnjem nivou ostvaruju uštede i napredak u poslovanju u iznosu od 20 i više procenata.

wmta dig inn 3d hub online trening za drvopreradjivacka preduzeca balkana usaid edge projekat

E-Academy online trening je razvijen prije 5 godina od strane njemačkog preduzeća #INNOTECH HOLZBAU GmBH u partnerstvu sa WMTA Banja Luka – Ustanova za stručno obrazovanje odraslih.

E-Akademija proizilazi iz više od trideset godina internacionalnog praktičnog iskustva preduzeća Innotech i preko 20 godina praktičnog iskustva Ustanove WMTA na regionalnom nivou.

Za više informacija pogledajte korisnu i sadržajnu brošuru UVOD U WOOD ACADEMY, kao podružnicu E-Akademije koja čitaocu pruža pregled e-treninga “Optimizacija proizvodnje i logistika”.

online trening za preduzeca za preradu drveta bosna i hercegovina makedonija crna gora usaid wmta

Brošuru WOOD ACADEMY možete preuzeti KLIKOM na LINK ili na sliku u nastavku.

brošura wood academy online download usaid wmta e-academy

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *