SEDMICA PRILIKA ZA MLADE u WMTA

Povodom nedavnog Medjunarodnog dana mladih (12.08.23) odlučili smo nagraditi mlade BESPLATNIM obukama za prijave u ovoj sedmici ( 14-21 avgust 2023) za obuke
MONTER SOLARNIH PANELA.
Najbolji polaznici imaju priliku da se zaposle u domaćem preduzeću partnera.
Prijave putem obrasca ili nam pišite na info@wmta-edu.com ili na Mob/Viber/Wapp: 066 820 751
Ostali detalji obuka:
WMTA Banja Luka – Ustanova za stručno obrazovanje odraslih u saradnji sa donatorima i domaćim preduzećem-partnerom TELEMAX, sa zadovoljstvom objavljuje javni poziv za neformalnu obuku-osposobljavanje
“Monter solarnih panela”
Obuka je namijenjena mladima do 30 godina iz banjalučke Regije.
Zahvaljujući sufinansiranju donatora i partnera, cijena obuke za nezaposlene je BESPLATNA, a za ostale mlade polaznike iznosi samo 390 KM po polazniku, umjesto uobičajenih 1770 KM koliko je komercijalna cijena obuke!
Ovaj intenzivni trening pružiće polaznicima priliku da steknu stručne vještine za montere solarnih panela kroz 120 časova teorijske i praktične nastave.
Program obuhvata 1/3 teorije, dok 2/3 čine praktične vježbe koje se izvode u proizvodnom pogonu WMTA, kao i rad u realnim uslovima na terenu kod partnerskog preduzeća.
Po uspješnom završetku nastave, polaznici će polagati stručni ispit pred komisijom.
Oni koji ostvare najbolje rezultate, dobiće mogućnost zaposlenja u domaćim partnerskim preduzećima.
Ovaj program polaznicima obezbjeđuje WMTA certifikate za montere solarnih panela, kao relevantnu potvrdu stečenih kvalifikacija.
Obuka je otvorena za sve punoljetne i zdravstveno sposobne osobe sa područja Regije Banja Luka do 30 godina starosti, koje žele da se profesionalno usmjere ka obnovljivim izvorima energije. Lica iz oblasti mašinske struke imaju prednost prilikom prijave, ali nije ograničavajuća okolnost.
Pored toga, nema striktnih uslova vezanih za prethodno obrazovanje ili radno iskustvo.
WMTA Solar Academy, pod čijim okriljem se ova obuka realizuje, ima za cilj praktično osposobljavanje odraslih osoba za ključne a deficitarne poslove u oblasti obnovljivih izvora energije, čime nastojimo podržati razvoj energetski efikasnih sistema i zadovoljiti potrebe domaće privrede za kvalifikovanim kadrom.
Očekuje se da će obuka za montere solarnih panela omogućiti otvaranje novih perspektiva za zapošljavanje domaćih kvalifikovanih mladih ljudi u oblasti energetske efikasnosti. To će imati pozitivan uticaj na životni standard mladih, kao i na zaštitu okoliša i opštu ekonomiju zemlje.
Prijave su otvorene do 21.08.23 do 12h.
Planirani početak obuke je 28. avgusta 2023. godine, nakon formiranja dvije planirane grupe, koliko je programom predviđeno. Broj polaznika je ograničen, te vam savjetujemo da se prijavite što prije kako biste osigurali svoje mjesto.
KONTAKT:
WMTA Banja Luka – Ustanova za stručno obrazovanje odraslih
info@wmta-edu.com
066 820 751
Jevrejska 1 Poslovni centar, 2.sprat lokal 20
78 000 Banja Luka

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *