Novi COWORKING SPACE Banja Luka! Super cijene i paketi po tvojoj mjeri

Coworking Space banja luka office kancelarije radni prostor za freelancing i startup centar grada wmta

Novi COWORKING SPACE Banja Luka!
Freelancing i startup u gradu na Vrbasu dobija nove, potpuno opremljene kancelarije u strogom centru!
WMTA Coworking poslovni prostor otvoren je za zajednički rad malih preduzeća i slobodnjaka, za razmjenu kontakata, saradnju, sastanke, seminare, razvoj biznis ideja…

Freelancer si ili pokrećeš svoj startup? Radiš od kuće ili u okviru skupe iznajmljene kancelarije? Tražiš povoljno rješenje, opremljen i pozitivan prostor za posao? Pozivamo te da nam se priduržiš! Novi COWORKING Space Banja Luka je dobila u strogom centru grada! Nalazimo se u sklopu DIG INN 3D Hub-a Wood & Metal Technical Academy (WMTA), u Jevrejskoj ulici 1, 2. sprat lokal 20. I imamo sve što ti treba za razvoj biznisa!

Između ostalog, nudimo ti:

 • Zajednički kancelarijski prostor, Coworking cafe, Chillout zonu, telefonsku govornicu…
 • Fleksibiln radno vrijeme, radnim danima pa čak i vikendom, do 24 sata 7 dana u nedjelji
 • Udoban namještaj i savremenu tehniku koje ti treba za posao 
 • Brz i stabilan internet
 • Brojne pogodnosti, usluge, consulting…
 • A sve to u strogom centru Banjaluke, gdje ti je apsolutno sve na dohvat ruke! 🙂

COWORKING Space Banja Luka je dobila u samom srcu grada, a pravljen je iskustvom freelancera za freelancere.
Dakle, ima sve što ti treba za poslovni i lični napredak! 

Sve to dobijaš uz minimalne troškove boravka i maksimalnu opuštenost. Fleksibilno radno vrijeme možeš da prilagođavaš sebi, svojim poslodavcima ili klijentima. Obezbijedili smo ti ti i prostor za organizovanja sastanaka i prezentacija u salama za konferencije. kafu i grickalice, povezivanje sa poslovnim saradnicima… Kako izgledaju i šta sve sadrže COWORKING PAKETI pročitaj u nastavku. No, da li je to ono što tražiš?

ŠTA JE COWORKING SPACE?

Ako čitaš ovaj tekst, vjerovatno si upoznat-a sa konceptom Coworking prostora. Ipak, uvijek postoji mogućnost da neko nije informisan sa tim da je u pitanju kolektivno radno okruženje, prostor za networking, nešto kao spoj opremljenih zajedničkih kancelarija iz kojih može da obavlja svoje radne zadatke… A možda mu-joj baš to treba da bude uspješniji u svom poslovanju.

Osvrnimo se nakratko:

Coworking Space je radni prostor koji se koristi od strane različitih nezavisnih radnika, freelancera, preduzetnika i malih preduzeća. To može biti fizički prostor, kao što su zgrada ili kancelarija, ili virtuelni prostor, kao što je online platforma za rad. Coworking prostori obično nude radne stanice, sale za sastanke, prostor za druženje i dodatne usluge, kao što su pristup internetu, štampači i uređaji za fotokopiranje.

Oni su uglavnom osmišljeni da pruže kreativno i inovativno radno okruženje za pojedince koji žele da se povezuju i razmjenjuju ideje sa drugim sličnim poslovnim ljudima. Coworking prostori mogu pružati pristup modernim tehnologijama i resursima koji mogu pomoći u razvoju poslovanja.

Da li je to ono što ti treba?

ZAŠTO JE COWORKING POSLOVNI PROSTOR SVE POPULARNIJI U SVIJETU USPJEŠNOG BIZNISA?

Coworking prostori zadnjih godina dobijaju na značaju iz nekoliko vrlo jednostavnih razloga. Popularni su prije svega jer omogućavaju fleksibilnost u poslu i slobodan pristup radnom okruženju koje je drugačije i manje rigidno od tradicionalnih kancelarija. Drugim riječima, Coworking Space možeš da koristiš u 2. pa i 3. smjeni, ako to tvoj posao zahtijeva.

Zatim, oni obično objedinjavaju različite vrste radnih jedinica, uključujući kancelarije, sale za sastanke i prezentacije, prostor za odmor i druženje, gluvu sobu ili telefonsku govornicu za poslovne pozive… Eklektičnost kakvu imaju ovakvi zajednički prostori za rad, omogućiće ti da realizuješ svaku vrstu posla koju tvoja biznis priča zahtjeva.

Coworking prostor takođe pruža mogućnost za međusobno povezivanje i razmjenu ideja sa drugim freelancerima, preduzetnicima i ljudima iz različitih industrija. To ti može pomoći u stvaranju poslovnih veza, povećanju inspiracije, razvoju ideja, unapređenju znanja i biznisa.

I, kao što smo već naveli, mnogi kovorking prostori pružaju dodatne usluge. Na raspolaganju mogu biti pristup internetu, kompjuteri, štampači i kopir-mašine, projektori, table…  Sve to ti dodatno može pomoći u smanjenju troškova, jer ne moraš sam da nabavljaš ili iznajmljuješ neophodnu opremu.

Najbolji Coworking prostor je onaj koji se prilagođava tebi i tvojim poslovnim potrebama

Na koncu, ako već radiš kao frilenser, slobodnjak, onda znaš koliko rad od kuće, uz pričljive ukućane, ili  iz bučnog, zadimljenog kafića zna da bude frustrirajući.

Ako pokrećeš svoj novi biznis, onda je logično da tražiš načine smanjenja troškova poput onih koji se tiču iznajmljivanja skupih kancelarija, plaćanja opreme, namještaja, režija, isticanja firme… Bar dok, u slengu govoreći, ti i tvoj posao ne stanete na noge.

Razloga za rad u Coworking Space je mnogo, ali su i ovi pobrojani više nego dovoljni da nametnu zaključak da ovakav prostor treba – svakome. 🙂

Work Smart Not Hard, rekli bismo. 🙂

WMTA COWORKING SPACE BANJA LUKA

WMTA je ustanova za stručno obrazovanje odraslih, sa širokim decenijskim iskustvom u više branši, uključujući i IT obuke, export market research, B2B povezivanje preduzeća sa EU, savjetovanje i podršku u razvoju startap kompanija i još mnogo toga. Šta sve radimo možeš da pročitaš na ovom LINKU.  Važno nam je da istaknemo svoje kompetencije, da bismo se osvrnuli na sljedeće:

Nedavno smo otvorili DIG INN 3D HUB i Coworking space u centru Banjaluke, pažljivo i s iskustvom krojeći pakete za freelancere i startup preduzeća. S obzirom na to da pored edukacije godinama unazad vršimo i brojne druge poslove, koji se tiču i consultinga, nastojali smo da i svoje široko znanje inkorporiramo u Coworking ponudu.  A ona izgleda ovako:

WMTA COWORKING SPACE PONUDA 

Banjalučki Coworking Space u prostorijama WMTA obuhvata:

 • Coworking office kancelariju za poslovanje
 • Coworking Cafe sa konceptom internet kafea
 • Veliku i malu salu za sastanke, seminare, prezentacije
 • Chillout zonu
 • Lobi za pušače
 • Telefonsku govornicu i još mnogo toga što ćemo navesti u okviru cjenovnika.
  Idemo redom.

COWORKING SPACE BANJALUKA CIJENA I PAKETI

WMTA COWORKING OFFICE

Potpuno opremljena zajednička kancelarija sa ograničen broj mjesta radi zadržavanja mirne radne atmosfere. 

Na raspolaganju: 10 mjesta, a od toga 8 sa monitorom za povezivanje i 2 bez, prostrani radni stolovi, udobne stolice koje se ljuljuškaju. 🙂

Radno vrijeme: U zavisnosti od paketa do 24/7!

Coworking paketi uključuju opremu, brojne usluge i pogodnosti koje možete koristit besplatno ili uz simboličnu nadoknadu.

COWORKING OFFICE PAKETI I ČLANARINE

“CLEVER OFFICE” PAKET

Dnevni paket
Do 8h rada u kancelariji
Fleksibilno radno mjesto
Dnevna članarina: 16KM po danu
Radno vrijeme: od 09.00 do 17.00 radnim danima

U cijenu paketa uključen: Brzi net, Chillout zona uz muziku, tv, pikado i mini stoni-fudbal, pušačka zona sa upotrebom rasklopivih stolica i stolova za vanjsku upotrebu, vješalice, wc.

Uz nadoknadu: Monitori, printer /copy, skener za dokumente, telefonska govornica, kafe aparat i aparat za grickalice (aparat na kovanice), unutrašnji parking za bicikle i skutere, drveni locker za lične stvari.

“LOYAL OFFICE” PAKET

Mjesečni paket uz mogućnost rada u I ili II smjeni
Fleksibilno radno mjesto
2 mjesta dostupna u prvoj smjeni, 4 dostupna u drugoj smjeni.
Mjesečna članarina: 190 KM (za termine radnim danima od 09.00 do 17.00h)
                                             228KM (za termine radnim danima od 17.00 do 01.00h)

Paket uključuje: Brzi WiFi, monitori, printer/copy (besplatno do 50 listova mjesečno), skener za dokumente (besplatno do 20 listova mjesečno), Chillout zona uz muziku, tv, pikado i mini stoni-fudbal, pušačka zona sa upotrebom rasklopivih stolica i stolova za vanjsku upotrebu, unutrašnji parking za bicikle i skutere. drveni locker sa katancem za lične stvari, vješalice i wc
Uz nadoknadu: telefonska govornica, kafe aparat i aparat za grickalice (aparat na kovanice)

“ROYAL OFFICE” PAKET

Mjesečni paket sa pristupom kancelariji 24 sata 7 dana u nedjelji!
Fiksno radno mjesto
4 dostupna mjesta
Mjesečna članarina: 290 KM
Radno vrijeme: 24/7

Na raspolaganju: Brzi internet, monitori, printer/copy (besplatno do 100 listova mjesečno), skener za dokumente (besplatno do 20 listova mjesečno), telefonska govornica, Chillout zona uz muziku, tv, pikado i mini stoni-fudbal, unutrašnji parking za bicikle i skutere, drveni locker sa katancem za lične stvari, vješalice i wc…

Uz nadoknadu: kafe aparat i aparat za grickalice (aparat na kovanice)

WMTA COWORKING PROSTOR: DODATNE USLUGE

Coworking Space banja luka ponuda cijena paketi clanarine cjenovnik office kancelarije radni prostor za freelancing i startup centar grada wmta

DODATNE WMTA DIG INN 3D HUB USLUGE:

 • Press corner – Green room (fotografisanje proizvoda/ snimanje osoba / selfie – po satu)
 • 3D Printing i 3D Scan po redovnom cjenovniku
 • Fotografisanje i snimanje (dron, video, VR, 3D scan manjih proizvoda za kataloge/web),
 • Mogućnost angažovanja fotografa/snimatelja – na upit po projektu.

USLUGE PO PREPORUCI NAŠIH PARTNERA:

 • Advokatske i notarske usluge
 • Računovodstveno-knjigovodstvene usluge
 • Bankarske pogodnosti i sve potrebno za poslovanje freelancera / startupova i S.P./D.O.O.
 • Informacije u vezi sa osnivanjem preduzeća – sve potrebno za osnivanje S.P. i D.O.O. preduzeća
 • Usluge prevođenja / usluge sudskog tumača za engleski i ostale jezike.
 • Usluge Rent-A-Car

COWORKING CAFE – Koncept internet kafea

Coworking mjesta koja se iznajmljuju po satu
Dostupno: 12 mjesta
Radno vrijeme: radnim danima od 09.00 do 17.00
Cijena po satu: 4 KM
Cijena za 3 vezana sata: 10 KM

Na raspolaganju: prostrani stolovi i udobne stolice, računari (cijena na upit), brzi internet, Chillout i pušačka zona, kafe aparat i aparat za grickalice…

COWORKING SPACE POSLOVNI PROSTORI ZA SASTANKE, SEMINARE I PREZENTACIJE

“FLEXIBLE & STARTUP BUSINESS” – MALA SALA

Kapacitet: do 6 osoba
Cijena po satu: 19 KM

Na raspolaganju: projektor, tabla piši briši i brzi internet, Chillout zona, pušačka zona, kafe aparat i aparat za grickalice… kao i ostale gorenavedene usluge, sa cijenama na upit.

Za 2h+ sati iznajmljivanje sale – gratis kafa!

“BIG BUSINESS” – VELIKA SALA

Kapacitet: 12 osoba
Cijena po satu: 39 KM

Na raspolaganju: stolovi/stolice, račinari, wi-fi, projektor, tabla piši briši, flipchart tabla, Chillout zona i pušačka zona, kafe aparat i aparat za grckalice…kao i ostale gorenavedene usluge, sa cijenama na upit.

Za 2+ sati iznajmljivanje sale – gratis kafa!

Za više informacija

Pozovi 𝟎𝟔𝟔/𝟖𝟐𝟎-𝟕𝟓𝟏 (𝐦𝐨𝐛/𝐯𝐢𝐛𝐞𝐫)
Piši na 𝐢𝐧𝐟𝐨@𝐰𝐦𝐭𝐚-𝐞𝐝𝐮.𝐜𝐨𝐦
Ili nam svrati u Jevrejsku 1, 2. sprat, lokal 20, da doživiš sjajnu atmosferu našeg Coworking prostora i upoznaš jednako sjajnu ekipu profesionalaca WMTA, koja ti uvijek stoji na raspolaganju! 🙂

 

Ako ti je sve ovo zanimljivo, umjesto foto-galerije, pogledaj kako je bilo na otvaranju. I zapamti: “Work Smart, not Hard” 😉 Vidimo se u Jevrejskoj 1!

WMTA DIG INN 3D HUB i COWORKING Space od sada u srcu Banjaluke!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *