Svečana dodjela “WMTA” uvjerenja

Dana 19. 06. 2013. godine u prostorijama srednjoškolskog centra „Petar Kočić“ – Srbac upriličena je dodjela uvjerenja o ospješnom pohađanju desetočasovne praktične nastave za CNC tehnologije koja je izvršena prema modulima:
– osnove tehnološkog procesa obrade na CNC mašini,
– izbor alata i optimalnog načina rada na CNC mašini,
– ručno programiranje CNC mašine.

Uvjerenja o uspješnom pohađanju praktične nastave uručena su trideset jednom učeniku koji su prošli pomenutu praktičnu nastavu. Gospodin Krsto Čavor, direktor Srednjoškolskog centra „Petar Kočić“ i gospodin Zoran Vuković, koordinator centra „WMTA“ Srbac su uručili uvjerenja đacima na svečanosti koja je upriličena u prostorijama srednjoškolskog centra, a na zadovoljstvo svih prisutnih.

Desetočasovnu praktičnu nastavu su pohađali učenici završnog razreda smijera za mašinskog tehničara, a sve u skolopu projekta „WMTA“ Srbac – Centar za stručno obrazovanje odraslih (centar za neformalno praktično obrazovanje odraslih u drvnom i metalskom sektoru na području šire regije opštine Srbac, kao i ostalih opština iz Republike Srpske i Bosne i Hercegovine).

U okviru „WMTA“ centra se u narednom periodu nastavlja sa komercijalnim obukama i prijemom novih kandidata te ovim putem pozivamo sve zaintresovane da nam se obrate.

 

Izvor: InterfobConsulting,

23. 06. 2013.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *