REZULTATI JAVNOG POZIVA ZA BESPLATNE OBUKE KROZ PROJEKAT –CREDO- KOJI IMPLEMENTIRA “WMTA” SRBAC

Credo Krajina

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovim putem obavještavamo javnost i sve zaintresovane o preliminarnim rezultatima vezano za Javni poziv oglašen 22. 01. 2015. godine, a vezano za besplatne obuke za nezaposlena lica u okviru Projekta CREDO Krajina, koji implementira “WMTA” Srbac.

Javni poziv je bio raspisan za tri vrste obuka (CNC operater za drvo, tapetar i lakirer u drvnoj industriji). Usljed velikog interesovanja potencijalnih polaznika zadovoljstvo nam je naglasiti da smo ispred udruženja “WMTA”  Srbac nezaposlenim licima izašli u susret i obezbjedili više mjesta za polaznike obuka, tj.  povećali grupe sa 4 na 6 polaznika po svakoj obuci (ukupno umjesto 12 obezbjedili smo 18 mjesta).
Najveći broj prijavljenih kandidata se prijavio za obuke za CNC operatere.  Nakon uvida u potpunost primljenih prijava tj.dokumenata i analize istih smo došli do slijedećih preliminarnih rezultata, uz napomenu da smo pojedine kandidate koji su se primarno prijavili na obuku za CNC preraspodjelili na obuke gdje je ostalo upražnjenih mjesta (tapetar ili lakirer).
Molimo sve kandidate da nam potvrde mejlom  (do 11.2.2015.) da li će pristupiti besplatnoj obuci koja im je usljed ograničavajućih kapaciteta dodjeljena (ukoliko za istu nisu bili primarno aplicirali).
Takođe molimo sve koji nisu poslali potvrdu sa biroa (da su nezaposleni) da sada to učine tj. da istu podignu na birou za zapošljavanje i  pošalju (skenirana/uslikana) na mejl: aleksandranja@gmail.com   najkasnije do 11.2.2015.
Na osnovu Vašeg odgovora i slanja potvrde o nezaposlenju sa biroa ćemo formirati konačne grupe, i obavjestiti vas o istom.
Još jednom napominjemo da sve dopune i eventualna pitanja i komentare uvažavamo ukoliko su poslana mejlom zaključno sa 11.2.2015.
Do tada srdačan pozdrav.

PRELIMINARNI SPISAK:
CNC operateri:
1_Dragan Knežević
2_Zlatiborka S.Stojaković
3_Nebojša Suvajac
4_Mirko Lončar
5_Nikola Šević
6_Nebojša Piljagić
TAPETARI:
1_Alen Radošević
2_Dejan Paspalj
3_Dragan Vukotić
4_Duško Strunić
5_Slađan Đurđević_ponuda za tapetara
6_Nebojša Vučenović_ponuda za tapetara
LAKIRERI:
1_Željka Božić
2_Sandro Kostić
3_Milenko Maksimović_ponuda za akirera
4_Nikola Suvajac__ponuda za lakirera
5_Vladan Račić_ponuda za lakirera
6_Tomo Božić__ponuda za lakirera

Izvor: WMTA Srbac
09. 02. 2015. godine