Osoposobljavanje za rad na Corpus softweru

Program obuke za operatere u programu CORPUS za 3D modelovanje namještaja ima za cilj da kroz tri modula osposobi polaznike za rad na projektima koji podrazumijevaju cjelokupan proces od projektovanja i modelovanja namještaja do njegove pripreme za rezanje na CNC mašinama za obradu drveta. Kurs je namijenjen svim nezaposlenim licima koji žele da naprave karijerni zaokret i osposobljavanjem za vrlo kratko vrijeme dođu do stabilnog i dobro plaćenog posla. Potražnja za kvalifikovanim kadrom je izuzetno velika, te je u skladu s tim veoma lako dobiti prvo zaposlenje zemlji.

Zašto Corpus?

Vrijeme je apsolutne prevlasti informacionih tehnologija u svim sferama poslovanja, pa tako ni projektovanje i izrada namještaja nije izuzetak.

S druge strane, potreba za kadrom koji posjeduje vještine projektovanja, 3D modelovanja i pripreme modela namještaja za izradu na CNC mašini svakim danom je sve veća. Štaviše, oblasti 3D modelinga ne samo da je izražena potreba za kvalifikovanom radnom snagom, već je ovo zanimanje trenutno jedno od najatraktivnijih i najunosnijih.

Kvalifikovan kadar vrlo lako dolazi do zaposlenja, a primanja na ovim pozicijama su iznad prosjeka.

Ipak, i pored svega navedenog, problem se javlja zbog velikog broja neupražnjenih radnih mjesta u ovoj oblasti.

Stoga, kurs koji može da osposobi i obuči ovakav kadar, sigurna je investicija koja će vrlo brzo donijeti rezultate, jer se kandidati koji uspješno ovladaju vještinama predviđenih obukom, vrlo brzo nalaze posao a određeni broj već tokom obavljanja stručne prakse započinje radni odnos u firmi u kojoj su na obuci.

Za koga je ova edukacija?

Obuka je namijenjena svim zainteresovanim fizičkim licima kojima je primarni cilj prekvalifikacija te postizanje veće konkurentnosti na tržištu rada ilikao krajnu odlazak na rad u inostranstvo.

Isto tako, kurs je namijenjen i firmama koje žele da usavršavanjen svojih zaposlenih unaprijede i povećaju vlastitu proizvodnju, kompetencije i sl.

Treba naglasiti mogu da pohađaju svi bez obzira na prethodna znanja i formalno obrazovanje, jer obuka obuhvata sve od samih osnova, pa do naprednog korišćenja softvera.

Šta ćete naučiti?

Nastavnim planom i programom predviđena su tri modula koji će pokriti sve od osnovnog do naprednog korišćenja programa CORPUS.

Kroz 64 časa, polaznici će ovladati znanjima koja podrazumijevaju kako samo korišćenje i kretanje u manipulaciju modelima i materijalima, tako i naprednijim vještinama koje se tiču samog projektovanja i izrade elemenata, pa sve do pripremanja modela za rezanje na CNC mašini uz korišćenje naprednih formula, varijabli i sl.

Po završetku obuke, polaznici će biti osposobljeni da konstruišu i pripreme za izradu bilo koji element namještaja, te da u skladu s tim budu u prilici da pronađu zaposlenje u preduzećima koja se bave drvnom ili srodnim industrijama, te kompanijama koje se bave projektovanjem namještaja.

Ko su predavači?

Zoran Vuković

Ustanova WMTA

Expert i podrška za osnovne i napredne obuke_Corpus program

Matija Grozdek

Tri D Coprus

Senior WMTA expert i podrška vrlo za napredne obuke Corpus program

Vladimir Hajm

Tri D Coprus

Junior WMTA expert i podrška napredne i vrlo napredne obuke Corpus program

Često postavljana pitanja

Koliko traje obuka?

Prvi modul će se izvodititi tokom 24 časa, dok je predviđeno da drugi i treći modul traju po 20 časova. Časovi će trajati 45 min.

Gdje i u kojim terminima se održava obuka?

Obuka će se održavati 2-3 puta sedmično u periodu 17-20 časova u računarskoj sali Ustanove za stručno obrazovanje odraslih WMTA u prostorijama SEC-a u ulici Mladena Stojanovića 6, 78 000 Banja Luka. Nastava će se izvoditi na licenciranom Corpus programu.

Koliko košta obuka?

Cijena prvog modula iznosi 600 KM

Cijena drugog modula iznosi 800 KM

Polaznici koji dolaze iz iste firme ili organizacije odobrava se popust od 10% po osobi po obuci.

Kupci licence programa Corpus koji pohadjaju obuke mogu ostvariti popust do 10% na kupovinu programa.

Prva 4 polaznika koja se prijave imaju 40% popusta

Cijena trećeg modula dostupna je na upit

Koliki je broj polaznika po grupi?

Što se tiče prvog i drugog modula, broj polaznika je ograničen na minimalno šest, a maksimalno 12 polaznika.

Treći modul može se slušati i ONLINE ili do šest polaznika u grupi koja sluša predavanja u učionici.

Gdje mogu da vidim plan i program nastave?

Nastavni plan i program možete preuzeti ovdje:

NPP_Nastavni_plan_i_program_obuke_CORPUS

Kako se prijaviti na kurs?

Dva su načina na koje se možete prijaviti. Prvi je putem naše prijavnog obrasca koji je dostupan na našem sajtu u obliku kontakt forme sa desne strane.

 

Takođe, osim onlajn prijave, prijaviti se možete lično i to u prostorijama WMTA u ulici Mladena Stojanovića 4, ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9.00 do 13.00 i u prostorijama SEC-a u ulici Mladena Stojanovića 6, svakog radnog dana od 9.00 do 14.00

Prijavi se