Odlazak na sajam u Klagenfurt

Preduzeće Interfob Consulting Banja Luka kao zvanični partner Klagenfurtskog sajma treći put organizuje odlazak na gorenavedeni Sajam kao i poslovne susrete B2B preduzeća iz drvnog sektora Bosne i Hercegovine sa preduzećima iz Austrije i ostalih zemalja EU.
U saradnji sa Klasterom DRVO Banja Luka, Interfob consulting je obezbjedio besplatan izlagački štand za članove Klastera DRVO Banja Luka i sva ostala  zainteresovana  BH preduzeća i članove drugih Klastera (Klaster Drvo Prijedor, Klaster DRVO Hercegovina i sl.) da se predstave svojim uzorcima i/ili katalogom.
Ovim putem molimo sva zainteresovana preduzeća da nas kontaktiraju najkasnije do 20.08.2014 do 18h radi dogovora oko postavke i izlaganja na štandu u Klagenfurtu.


Takođe sva preduzeća koja žele da budu posjetioci ovog Sajma kao i da učestvuju u B2B poslovnim susretima molimo da ispunite obrasce iz priloga i pošaljete na ovaj mail do 20.08.2014 god. u 18h.

Ukratko o Sajmu Klagenfurt:


Međunarodni Klagenfurtski sajam drveta  je jedan od najvećih evropskih izlagačkih i poslovnih događaja koji svake godine okupi preko 450 izlagača i 22 000 posjetilaca.
Zbog velike zainteresovanosti i poslovnih mogućnosti pored izgalačkog dijela Sajma organizuju se poslovni susreti za drvni sektor čiji cilj je poveže interesne grupe iz Austrije i Centralne Evrope. Poslovni susreti su namjenjeni drvno-prerađivačkoj industriji, šumarskom i građevinskom sektoru kao i svim ostalima koji imaju veze sa pomenutim sektorima.
Interfob Consulting Banja Luka, kao zvanični partner Klagenfurtskog Sajma te konsultantska kuća za savjetovanje preduzeća  u šumarskom i drvno-prerađivačkom sektoru,  ove godine će ponovo okupiti najznačajnije partnere iz BiH i organizovati poslovni put u Klagenfurt.Ispod ovog obavještenja možete pronaći informativnu brošuru i kratak registracijski formular u kojem se traže osnovni podaci o Vašem poslovanju i interesima i koje ćemo koristiti kako bismo Vam obezbjedili susret sa odgovarajućim potencijalnim saradnicima u Austriji.

Molimo Vas da isti ispunite i pošaljete na e-mail adresu zoranvuk@yahoo.com najkasnije do 20.08.2014 god. u 18h. 
Slanje registracijskog formulara Vas ne obavezuje na odlazak već Vas direktno stavlja u bazu podataka koja će i nakon poslovnih susreta nastaviti da povezuje poslovne partnere.Nakon slanja ispunjenog registracijskog formulara, svi zainteresovani koji žele biti učesnici biće detaljno informisani o logističkim i tehničkim detaljima samih susreta. Ukoliko imate dodatnih pitanja, budite slobodni da nam se obratite.

Upitnik