Međunarodni sajam namještaja – SAN 2013

U periodu od 5. do 9. juna u prostorijama „Banjalučkog velesajma“ održan je 17. Međunarodni sajam namještaja – SAN 2013.

Među mnogobrojnim izlagačima iz zemlje i regiona na sajmu je svoj rad predstavio i Centar za stručno obrazovanje odraslih – WMTA Srbac. Na štandu WMTA Srbac posjetioci su se mogli upoznati sa radom centra i neformalnim praktičnim obukama koje WMTA centar nudi. Obuke su za devet zanimanja, četiri za drvni sektor (CNC operater – prerada drveta; dizajner komadnog namještaja -program Corpus; tapetar komadnog namještaja; lakirer u industriji namještaja) i pet obuka za metalni sektor (CNC operater – obrada metala; projektant mašinskih dijelova – program Inventor; zavarivač WIG/TIG postupkom; zavarivač E postupkom; zavarivač MIG postupkom).

Trećeg sajamskog dana upriličena je VI Stručna konferencija drvoprerađivača „Ljudi, drvo, namještaj“ 2013, u organizaciji „Interfob Consulting“, „Banjalučkog velesajma“ i „Interfob udruženja“.

Zadnjeg dana sajma na ceremoniji zatvaranja dodjeljene su nagrade i priznanja najuspješnijim izlagačima. Tom prilikom zahvalnica za doprinos razvoju sajma uručena je WMTA centru, a u ime Centra zahvalnicu je primio gospodin Zoranu Vukoviću, koordinator WMTA centra.

Izvor: InterfobConsulting,

11. 06. 2013.g.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *